Recomandări

La Librăria Mică ne place să citim, să discutam despre cărți și să recomandăm și altora ce nouă ne-a placut. Aici veti găsi informații despre colecțiile editurii Usborne, despre cărtile care ne-au impresionat cel mai mult sau despre care credem că vor aduce cele mai multe beneficii micilor vorbitori de engleză.
Astfel, dacă sunteți nehotărâți, sunteti în cautarea unui cadou sau a unei idei, citiți mai departe sau scrieti-ne la bianca@librariamica.com.

Selecție de cărți pentru grădinițe!


Librăria Mică a facut o selecție de cărți rezistente, de tip “Boardbook”, Flashcards și “Wipe and Clean” pentru grupa de varstă 2-4+, potrivite pentru invațarea noțiunilor legate de mediul înconjurator, litere, cifre în limba engleză!

Mini enciclopediile Beginners


Seria Beginners este potrivită pentru copiii care încep să citească singuri în engleză, dar și pentru cei ce au încă nevoie de ajutorul părinților. Cărțile conțin un vocabular simplu și propoziții scurte, punând fi folosite atât în familie, dar și la școală.

Phonics Readers – Ce este metoda fonetică?


În Marea Britanie, pentru învățarea limbii engleze, se folosește cu succes și metoda fonetică. Pe scurt, aceasta îi învață pe copii sa recunoască o serie de sunete diferite, care combinate formează cuvinte.

Libraria Mica va propune o serie de carti create pentru a sustine aceasta metoda, ajutandu-i pe copii sa citeasca si sa scrie mai usor in limba engleza, inca de mici.

Programul de lectură


Programul de lectură al editurii Usborne cuprinde texte (romane repovestite și texte originale) de complexitate diferită, în funcție de nivelul de limbă al copiilor. Astfel acestia se simt în largul lor și sunt mai motivați să facă fata provocărilor limbii engleze. Programul este structurat pe 7 niveluri, după varsta și de interesul copiilor.

Noutăți

 

Listen and learn


Colecția: Listen and learn,
Vârsta recomandată 2+,
Preț 60 lei

My Reading Library


Colecția: Program de lectură,
Vârsta recomandată 4+,
Preț 200 lei

Look inside London


Colecția: Enciclopedii,
Vârsta recomandată 7+,
Preț 60 lei